Ledigt jobb

Projektledare

Redo för nästa utmaning?

Nu söker vi dig som vill arbeta i en viktig nyckelposition som projektledare för våra stora projekt i Gävleborg.

I rollen som projektledare har du det högsta ansvaret för projektets genomförande. Du skapar goda relationer med både kunder och kollegor där målet är ett partnerskap som gör alla till vinnare. I rollen som projektledare har du den övergripande bilden av projektet och gillar att ha många bollar i luften och många kontaktytor i gång samtidigt. I arbetet ingår att utföra uppdraget på ett säkert, affärsmässigt och lönsamt sätt.

Du som projektledare har en styrande och ledande roll och tar ansvar för projektens tekniska, administrativa och ekonomiska delar – du är kuggen i hjulet som ser till att allting snurrar som det ska. Till din hjälp har du ditt team i projektet bestående av blockchefer, arbetsledare, mättekniker, entreprenadingenjörer och säkerhetspersonal. Stor frihet under ansvar!

Vem är du?

Du har en arbetslivserfarenhet som projektledare eller motsvarande av stora projekt inom bygg och/eller anläggningsbranschen. Teknisk högskole-/universitetsutbildning samt erfarenhet av att driva stora mark- och anläggningsprojekt är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara relationsdriven, ha en ekonomisk förståelse och ett öga för affärsmöjligheter. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga relationer med både ditt eget och kundens team. Du är lösningsorienterad och systematisk. Du har ett ledarskap som främjar en god gruppdynamik och förstår att varje kugge är viktig i ett hjul!

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan!

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 25 MB, Max antal filer: 3.
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  Fakta

  Dennis Eriksson

  Entreprenadchef

  Martin Salberg

  HR ansvarig