Det är vi som är

Salboheds
Bygg & Anläggning

Om oss

Vi värdesätter goda relationer och levererar alltid högsta kvalitet

Salboheds är det etablerade mark- och anläggningsföretaget med expertis att hantera komplexiteten i ett projekt från start till mål. Vi arbetar långsiktigt och efterlämnar oss resultat som bidrar till en positiv utveckling av samhället. 

Salboheds Bygg och Anläggning AB startades 2005 som ett tvåmansföretag och har sedan dess expanderat organiskt till ett miljardbolag med ett 70-tal anställda. Sedan 2019 är vi en del av Eleda Group vilket stärker vår kompetens ytterligare och ger oss möjligheter att växa och utvecklas som bolag.

Vi på Salboheds Bygg och Anläggning värdesätter goda relationer – oavsett om det gäller leverantörer, anställda, underentreprenörer eller kunder. Vi sticker gärna ut hakan och säger att vår personal och våra underleverantörer tillhör det absoluta toppskiktet inom branschen.  

Våra lokaler finns på Batterigatan i Västerås. Kom gärna in på en kopp kaffe om du har vägarna förbi!

Tillsammans åstadkommer vi mer

Vi är En del av Eleda group

Sedan 2019 ingår Salboheds i Eleda group vars bolag täcker hela Sverige och även delar av de övriga nordiska länderna. Eleda har som mål att bli Nordens ledande infrastrukturbolag och i det arbetet är Salboheds en viktig del av gemenskapen som ett regionbolag och del i koncernledningen. Genom de projekt som Eledagruppen genomför bidrar vi till den viktiga omställningen mot en klimatsmartare vardag och ett bättre Sverige.