Din trygga partner inom

VA & Fjärrvärme

Vatten, avlopp & fjärrvärme

Långsiktiga
lösningar för
hållbara flöden

På Salboheds hittar du flera specialiserade yrkespersoner inom VA och fjärrvärme. Med gedigen kunskap och lång erfarenhet behärskar och åtar vi oss även de mest komplexa projekten. VA- och fjärrvärmearbeten tillhör våra expertisområden och genom åren har vi slutfört ett stort antal projekt. 

Trots att vi i Sverige är bortskämda med fungerande system för vatten, avlopp och värme är många ledningar idag eftersatta. En stor del av dagens anläggningar byggdes i mitten av förra seklet och behöver därför uppgraderas och moderniseras. Detta ställer höga krav både på samhället i stort men framförallt oss aktörer som ser efter dessa. På Salboheds arbetar vi långsiktigt med fokus på kvalitet och lägger stor vikt vid att alltid efterlämna oss ett resultat som håller över generationer.

Fler tjänster

Vi hjälper dig även inom

Våra projekt

Från serverhallar
för globala företag till fjärrvärme för
nya bostäder

På Salboheds besitter vi expertisen och erfarenheten att utföra alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Från komplexa lösningar för internationella storkunder till rutinmässiga upprustningsarbeten för lokala beställare. Alltid med kundens behov och och ett hållbart slutresultat i fokus.